Moon Dale
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dönsd el melyik oldalra állsz. Nincs második lehetőség. Harcolsz vagy elpusztulsz.


You are not connected. Please login or register

Emma elvarázsolt kriptája

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Emma elvarázsolt kriptája Empty Emma elvarázsolt kriptája 2010-12-19, 19:20

Ametrin

Ametrin
Admin
Emma háza a temetőben van. Nem is nevezném háznak, mert ez egy kripta. A kripta különleges varázslattal van körül véve. Senki nem lát és nem is hall semmit. Akinek nincs hozzá engedélye az nem mehet be és a kriptából kiszűrődő zajokat sem hallja.

2Emma elvarázsolt kriptája Empty Első nap. 2010-12-19, 23:45

Emma

Emma
Emma elvarázsolt kriptája 1.+k%C3%A9p+A+katolikus+templom+%C3%A9s+kripta
A helyszínt már megbővültem, hogy senki, ne tudjon ittlétünkről. Itt fogom kiképezni alárendeltemet. A helyet berendeztem. Nőből vagyok ezért igényes lett. Vagy is ez így nem jó szó, mert nem én csináltam, hanem Kirké. Az igéket is ő helyezte az épületre. Igazi tehetség a fogva ejtő varázslatokban. Persze többi tagunk is tehetséges, de ezt majd részletezem Rosey tanításán. Búvóhelyünk nem a kriptában volt. Az csak látszat volt. Ahhoz, hogy az igazi helyszínre juss szükség volt egy amulettre, ami a házunkba visz. Kinyitottam az ajtót.
- Ne ijedj, meg, csak egy kis varázslat következik. - Szóltam tanoncomhoz kedvesen. Megfogtam a kezét mivel neki még nem volt amulettje. Fekete üresség majd lassan elkezdett kirajzolódni a szobánk. Lényegében még mindig a kriptában voltunk csak most egy másik idősíkban.
- Ez lesz a hálószobád - engedtem el a kezét, hogy körbe tudjon nézni. - Itt fogsz pihenni, míg nem, engedlek vissza a felszínre. - Hangom nem volt kegyetlen. Tekintélyt parancsoló és cáfolhatatlan volt, de kegyetlen ez nem.
- Sok mindent, kell megtanulnod. Ha erősnek és jónak bizonyulsz gyors és kevés fájdalom fogja jellemezni itt tartózkodásodat. – Kezemet a hátam mögé tettem.
- Most megmutatom a hát többi részét is. – Kiléptem az ajtón. Egyből az edző terembe érkeztünk. Nem volt itt semmi. Padló és fal ennyi volt az egész. Két ajtó nyílt még a helységből.
- Az a fürdőszoba , a másik ajtó meg az én hálószobám . Abba a szobába nem mehetsz be. Nem mintha be tudnál menni, de ezt előre a fejedbe vésem. Más ajtó nincs a házban így nem tudsz megszökni sem. Az ablakokon, hogy ha megpróbálsz kimászni, akkor azonnal az edző teremben találod magad. – gondolkodtam azon mit kéne még mondanom. – Még egy apróság. - A szemben lévő falhoz léptem. Kezemet a fal előtt húzkodtam, mintha csak egy ablakot akarnék letörölni róla. A falon 12 fotó jelent meg. – Ők a mestereid. – A képek alatt táblák jelentek meg melyeken, a fotón szereplő alakok jelentek meg. Egy fotelre gondoltam, ami egyből meg is jelent.
– Gyere, foglalj helyett gyermekem. – mutattam a magam mellett lévő helyre. – Most mesélni fogok neked. – Kezemet az ölembe helyeztem. Tekintetem végig hordoztam a fotókon.
- Róluk fogok mesélni neked. – Jobbról balra haladtam.

Aiglé kiváló harcos.

Alküoné a jeget képes befolyásolni. Nem csak megfagyaszt fagyasztható dolgokat, hanem teremt is.

Andromeda az égből képes tárgyakat hullajtani. Akarnia kell és egy egész város elpusztul. Nagyon szótlan. Nem is beszél. Tekintete mindent elárul, ha megmutatja.

Erinnüsz a legfélelmetesebb. Rá kell a legjobban vigyáznod. Körülötte mindig fájdalom van. Senki nem tudja miért. Amikor itt van soha ne nézz a szemébe. Ezt jól jegyezd meg. Légy mindig alázatos.

Ceres a földanya gyermeke kapcsolatot teremt a növényekkel. Nagy szíve van, de nem ártalmatlan.

Aurora ködöt teremt. Képes minden szituációban eltűnni vagy eltüntetni dolgokat.

Erisz minden jónak megrontója. Szikrát ültet el benned, ami nem hagy nyugodni. Ott motoszkál benned, amíg nem hagyod kitörni.

Kasszandra jósnő. Tehetsége kiváló. A kártyák nagy mestere. Veszedelmes lapokkal bír, amelyik úgy elvágják vékony bőrödet, hogy észre se veszed.

Kirké különös varázslatokat képes véghezvinni. A csapdába ejtő varázslatokhoz ért a legjobban.

Médeia képeket képes kivetíteni a fejedbe. Nem valósokat, vagy is nem csak azt illuzionista.

Nemeszisz kiváló zenei tehetség, de nagyon veszedelmes. Nem vagyok tisztában képességével, de nem nézném le senki helyében.


Podagré az időjárást befolyásolja.

Hekaté ez meg én vagyok. Lelkeket idézek, titkos ráolvasásokat hajtok végre. Szeretem, ha félnek tőlem


Röviden minket hívnak Kéreknek a halálos végzet istennőinek. Most nyugodtan kérdezhetsz.
Hátradőltem a fotelben. Kezemet az ölemben pihentettem. Végig néztem a fölakasztott képeken.
- Mi tizenketten leszünk a tanítóid. Egyesek hagyni fogják, hogy a nevükön szólítsd mások a mester szót fogják követelni. - Tettem még hozzá. A mestert még nem mutatom be neki. Majd később, ha érettebb és felkészültebb lesz.

Rosey

Rosey
Már épp kérdezősködésbe, és tiltakozásba kezdenék, amikor megfogja kezemet, és magával húz a sötétség felé. Nagyon nem értem, mi folyik itt, nem értem, mit akar tőlem.
- Nem-enged-fel-a-felszínre!? - ismétlem tagolva mondatát, inkább csak azért, hogy felfogjam mit is jelent ez. Listámon újabb kérdőjel jelent meg.
A szökésre már nem is mondok semmit, inkább csak követtem bólogatva. Miután elsorolja "mestereimet"(?) lesz elegem, így felállok.
- Ki vagy te? Miért támasztottál fel? Miért akarnék szökni? Igaz még semmi sem szimpi nekem, így lenne rá okom, de amíg elviselhetően bánsz velem, nincs okom rá, hogy meglépjek... - mély levegőt veszek, majd fel-alá járkálva, gesztikulálva folytatom - Érzem, hogy nem az a Rosey vagyok, aki voltam, mégsem értem, miért van ez. Látom a szemedben az erőt, a gonoszságot, a vadságot, és ez mind-mind lázba hoz, mégsem értem miért! - végül szembe fordulok vele, és megállok.
- Teljesen kusza ez az egész, nem tudom kibogozni a szálakat. Némelyik el van szakadva, másiknak pedig vége sincs...! - ekkor már majdnem hisztérikusan emelem kezem a homlokomhoz sóhajtva. Nem kiabáltam, de azért volt némi él a hangomban.

Emma

Emma
Rosey úgy tört ki, mint egy vulkán. Idegesen kezdett el járkálni. Azt hittem szépen nyugodtan elintézhetjük, de így is jó, nekem jó. Arcomon gunyoros mosoly jelent meg majd föl is nevettem.
- Nem gondoltam, hogy ennyit fogsz hisztizni. Ti halandók annyira elviselhetetlenek tudtok lenni.
Fittyet hányva az első kérdésére tovább figyeltem hisztijét. Azon gondolkodtam vajon milyen igével láncoljam a padlóhoz úgy, hogy ne törjön el semmije, de nem sok minden jutott eszembe így elvetettem az ötletet. Aztán belekezdtem a szokásos mesébe.
- Persze, hogy nem akarom, hogy fölmenj. Gondolom most te sem akarsz végleg elmenni, hisz aki olyan mint te kimegy a napra és hús - csináltam a kezemmel egy kis fekete füstöt - eltűnik.
Hangosan felnevettem, hogy kicsit színpadiassá tegyem még a hasamat is megfogtam.
- De elég legyen a drámázásból. Azt mondtam kérdezhetsz és nem azt, hogy kihasználhatod a jóindulatom. - leszek hirtelen hűvös. Fölállok és megigazgatom magamon a ruhám.
- Akkor most el kell kezdenem mesélni. Azt hittem magadtól is rá jössz hisz a ti nemzedéketek már a varászvilágon nőtt fel, de ha nem hát nem. - kezemet a hátam mögé kulcsoltam és belekezdtem a "mesébe". Monoton lett, de én már nagyon unom ezt a témát pedig olyan egyszerű tekintetem közben az ő szemébe fúrom és nem engedem el.
- Soha semmi nem lesz már a régi hisz már csak egy kósza lélek vagy az élők között. Az a legegyszerűbb ha mindent elengedsz. Úgy sem tudsz már azon változtatni. Egyszerűen engedd el. Ami még fontos, hogy most minden megfog változni, mert testedben most már nem csak egy hanem két szellem van. A démon ami téged visszahozott a túlvilágra ezt az árat követelte. Testednek ezentúl nincs szüksége az alapvető energiára, mint alvás, evés így ezek a szükségletek eltűntek helyette a tested démon energiáját fogja hasznosítani ami más szükségleteket követel. Ez függ a démon hatalmától, de neked ezzel még nem kell foglalkoznod, mert alkut kötöttem a szörnnyel. Amíg tart a kiképzésed nem kezd el a te szellemeddel harcolni a tested feletti hatalomért. Így most már nincs szükséged táplálékra, de aludnod kell ami sajnos fizikailag sokkal gyengébbé tesz, de ez is megfog majd változni azt a luxust viszont nem engedheted meg magadnak, hogy átengedd az uralmat a démonnak különben használhatatlanná válsz és meg kell, hogy öljelek ami véglegesen elpusztít.. Ha nyersz a benned zajló csatában akkor a szellem egybeolvad lelkeddel így egy jelentős jellemváltozás fog rajtad végig menni. Remélem mindent értesz ha nem akkor még most kérdezz különben csak később kapsz válaszokat vagy szimplán magadnak kell rájönni. - elengedem és hagyom, hogy gondolkodjon a szavakon közben visszaülök a fotelra és a falon lévő fényben fürdő képeket nézem.

Emma

Emma
Végeztem most már írhatsz. Ezt a posztot elfogom távolítani csak figyelem felhívás miatt tettem be.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.