Moon Dale
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dönsd el melyik oldalra állsz. Nincs második lehetőség. Harcolsz vagy elpusztulsz.


You are not connected. Please login or register

Karácsonyi fesztivál

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Karácsonyi fesztivál Empty Karácsonyi fesztivál 2010-12-23, 17:54

Ametrin

Ametrin
Admin
Karácsonyi fesztivál U9sk5lx4jaerxf7jha

santa

Helyszín: Suli udvara mindenki a nagy karácsonyfa előtt áll amit Emma és Kristin díszített fel.
Téma: Karácsony
Szabály: Párhuzamos világ

Leírás: Mindenki a nagy karácsonyfa előtt áll amit Emma és Kristin díszített fel. A karácsonyfa és az iskola szépen kivan díszítve. A fa mellett asztalok vannak amelyre mézeskalács és forralt bór van kirakva. Halk zene szól. Később lehet közös éneklés. A többi rajtatok múlik.

2Karácsonyi fesztivál Empty Re: Karácsonyi fesztivál 2010-12-23, 21:39

Kayla Ewell

Kayla Ewell
Mosolyogva mentem oda a szépen feldíszített karácsonyfához. Nem tudom, hogy kik készítették, de remek munkát végeztek. Még senki nem volt ott, csak én. Talán vissza kéne még mennem és később lejönni. De ha már itt vagyok akkor nem megyek el. Még a végén lekések erről a remek buliról. Illetve remélem, hogy remek lesz. Mindig szerettem a karácsonyt és remélhetőleg ez most sem fog megváltozni. Az asztalon gőzölgő forralt bor volt és mézeskalács sütik. Visszaemlékeztem a régen töltött karácsonyaimra. Apa a fát díszítette, én meg anya pedig mézeskalácsot sütöttünk... Régi szép idők. Hiányzott a családom és tudtam, hogy fel kell majd őket hívnom. Már nagyon untam magam és már kínomban a forralt boros kancsót fogtam meg. Öntöttem magamnak egy pohárral és belekortyoltam. A halk, nyugtató zenét kezdtem el dúdolgatni magamban. Nem tudtam, hogy egyedül is jól el lehet tölteni a karácsonyt. Hát mégis. Mikor megittam a forralt boromat körbe néztem hátha lejött már valaki, de nem. Még mindig csak én voltam ott magamban. Fogtam egy mézeskalácsot ami rénszarvast ábrázolt aminek nagy volt az orra. Tudtam, hogy Rudolfot ábrázolta a Mikulás legaranyosabb szánhúzóját. Leharaptam a nagy orrát és elmosolyodtam. Mikor megettem, rájöttem, hogy amit anyuval csináltunk annak is ugyan ilyen íze volt. Gyorsan elűztem a gondolatot, hisz most ez egy fesztivál és nincs kedvem szomorkodni egy bulin. Hangosabbra vettem a muzsikát, hátha rájönnek az emberek, hogy elkezdődött a buli.

3Karácsonyi fesztivál Empty Re: Karácsonyi fesztivál 2010-12-23, 22:13

Penelope Mint

Penelope Mint
Halkan nevetve mentem ki az udvarra. Imádtam a karácsonyt. Akaratlanul is mindig szeretet, vidámság, jókedv árasztott el az előtte lévő napokban. Egy dalt dúdolva mértem végig a terepet. A mesés illatok, közöttük a sütemények, és a gyanta ismerősen öleltek körbe, felidézve rég elmúlt, gyönyörű perceket.
- Helló, Penelope vagyok! - tettem az egyetlen lány vállára a kezem, majd mosolyogva mellé huppantam. - Hol vannak a többiek? - vontam fel szemöldököm. A mézeskalács erősen szemezett velem. Juj, nem bírom megállni!
- Ej, táncolhatnékom van! - jelentettem ki vigyorogva, miközben inkább a bor felé nyúltam...

4Karácsonyi fesztivál Empty Re: Karácsonyi fesztivál 2010-12-23, 22:38

Kayla Ewell

Kayla Ewell
A mézeskalácsot majszolva figyeltem amint valaki megfogja a vállamat. Egy csaj ugrott elém, én pedig elmosolyodtam rajta.
- Szia. Kayla vagyok.- mondtam neki és nekiálltam inni még egy bort. És csodálkozok, hogy imádom a karácsonyt...
- Nem tudom hol vannak, de siethetnének mert ha mi így folytatjuk akkor megesszük és megisszuk az összes ehetnivalót.- mondtam neki mosolyogva és beleharaptam még egy mézeskalácsrudolfba. Pennek táncolhatnékja volt, és be kell vallanom nekem is lett volna kedvem hozzá.
- Hát akkor gyere!- mondtam neki és odamentem a magnóhoz, hogy feljebb csavarjam a hangerőt.

5Karácsonyi fesztivál Empty Re: Karácsonyi fesztivál 2010-12-23, 22:47

Justine Black

Justine Black
Levonszoltam magamat az udvarra ahol a fesztivál volt megrendezve. Gyönyörű karácsonyfa, gőzölgő forralt bor, és még mézeskalács is? Jó karácsony lesz... Két lány volt még csak lent, de úgy voltam vele, hogy majd jönnek majd az emberek. Odamentem hozzájuk és rájuk néztem. Az egyik Pen volt. Emlékeztem amikor egy srác miatt volt totál pszichopata.
- Sziasztok. Justine vagyok, de hívjatok csak simán Just-nak.- az utolsót az ismeretlen lánynak mondtam akit még nem ismertem. Elkaptam egy mézeskalácsbabát és azt kezdtem el rágcsálni. A lányoknak nagyon jó hangulatuk volt, és én is jobb kedvre derültem. Táncolni akartak én pedig elnevettem magamat rajtuk. Éreztem, hogy végre kezdek beilleszkedni egy kicsit.
- Szeretitek a bulikat azt látom.- feleltem mosolyogva és közben az asztalnak támaszkodva álltam.

6Karácsonyi fesztivál Empty Re: Karácsonyi fesztivál 2010-12-23, 23:38

Ash Kingstone

Ash Kingstone
Mivel tudtam, hogy ma lesz a karácsonyi fesztivál úgy döntöttem le megyek megnézni milyen attól függetlenűl, hogy Pen is ott lesz. Felvettem egy egyszerű fekete csőszárú farmert, fekete pólót és egy zakót no meg persze egy szürke sálat, hogy ne keltsek gótikus hatást és le is mentem az udvarra. A hó csak apró pelyhekben szállingózott ami tökéletes volt most. Egy bazi nagy karácsonyfa türemkedett ki a fehérségből mindenféle csilii - vili dísszel megspékelve. Volt egy pár asztal forralt borral és mézeskaláccsal, de az előbbi valahogy jobban lázba hozott. Meg is környékeztem az asztal és elvettem egy pohár bort. Már átfagyott kezemet és teljesen átmelegítette, de ahogy megéreztem nyelvemmel milyen forró is valójában felszisszentem. Inkább egy olyan cuki a Shrekből Mézire emlékeztető figurát ettem meg. Láttam egy pár ismerőst, de úgy gondoltam majd ide jönnek hozzám én lusta vagyok megmozdulni.

http://tintapca.blog.hu/

7Karácsonyi fesztivál Empty Re: Karácsonyi fesztivál 2010-12-24, 00:05

Penelope Mint

Penelope Mint
- Biza szeretjük, de úgy jobb, ha többen vagyunk! - nevettem Justine-t is elrángatva az asztaltól hogy ő is élvezze, majd igyekeztem jó hangulatot teremteni, így táncolni kezdtem a zenére. Nagyon jó hangulatom volt. Vissza mentem az asztalhoz. A lányok jól elvoltak nélkülem is, aminek örültem.
- Ó, jaj, nem... - kezdtem mentegetőzésbe, mikor valakinek neki ütköztem. Lehet hogy már most sok volt a piából...? Felnéztem. - b@sszus, édes, hát te hol jártál? - ugrottam Ash nyakába gondolkodás nélkül. Látom máris rátalált a borra. Én is arra cuppantam rá elsőnek. Felnevettem.
- Örülök hogy újra látlak! - nyomorgattam meg mosolyogva.

8Karácsonyi fesztivál Empty Re: Karácsonyi fesztivál 2010-12-24, 22:47

Kayla Ewell

Kayla Ewell
Vedeltem a bort mint egy gödény és vadul vigyorgok. Megjelent egy srác és Pen rögtön a nyakába is ugrott. Odamentem hozzájuk, hátha nem hajtanak el a p*csába.
- Hello, azt hiszem mi még nem találkoztunk. Kayla vagyok.- nyújtottam a kezemet a srácnak és fél szemmel Penelope arcát néztem. Nem igazán láttam rajta semmi reakciót ezért elmosolyodtam és lehúztam a maradék bort ami a poharamban lötykölődött. A vállam felett hátradobtam a műanyag poharat és csípőre tettem a kezemet.
- Mivel ez egy buli féle. Nem szórakozni kéne???- tettem föl a kérdést, de nem vártam meg mit felelnek, megfogtam mindkettejük kezét és elhúztam őket az asztaloktól. Odamentem a magnóhoz és maximumra felcsavartam a zenét. Visszamentem Penékhez és táncolni is kezdtünk. Úgy viselkedtem mintha egy rock'n roll koncerten mulatnék. Pedig még csak nem is rock zene szólt a hangfalakból, hanem lágy, békés karácsonyi muzsika...

9Karácsonyi fesztivál Empty Re: Karácsonyi fesztivál 2010-12-25, 17:24

Penelope Mint

Penelope Mint
- Bocsi, én inkább nem... még nincs meg a hangulat! - kacsintottam rájuk (jó, na, főként Ash-re), majd leültem az asztalhoz, és magamhoz vettem a nedűt. Szerintem a forralt bor az egyik legfinomabb téli ital. Tekintetem felemeltem a sötét löttyről, ami a bögrében lapult. Játszadozni kezdtem vele, hogy az oldalán fellöttyent, majd újra vissza csorgott az ital.
Ha majd valaki hiányolja a társaságom, ide jön, és megkér, hogy csatlakozzak.
Az ital kezdett a fejembe szállni, mire csak felkönyököltem az asztal tetejére, és megtartottam a fejem, le nem mondva a nedűről. Tekintetem leszakítottam Ash-ről, inkább a mézeskalács babákat, és a díszeket kezdtem elemezni.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.